Две красиви и известни жени, с еднакъв вкус за мъже, винаги ще се съревновават коя е по - красива. А когато тези жени са Преслава и Алисия, битката става много, много гореща, пише hotarena.

Преслава, 32-годишна. Госпожица Колева все още изглежда доста добре. Точният израз, който ще използваме е "не толкова захабена". Това е направо за учудване, имайки се предвид начина й на живот. 

Първо, работата на Преслава е такава, че всяка вечер е по задимени дискотеки, кръчми и пиянски компании. Гадни слухове за нея сочат, че е любителка и на белото, дори злоупотребява всекидневно с белия прах. Доказателства за това няма обаче.
АлисияВъпреки че наближава четиридесетте, звездата на Ара хич не е за изпускане. Но все пак годините си казват думата.... Алисия вее тялото със спорт и определено резултатите си личат. Не толкова перфектна е ситуацията в областта на лицето й. Преди години певицата се подложи на пластична операция за повдигане на брадичката. Скулите й също са дело на лекари, а носът определено й е болна тема, защото го е преправяла цели три пъти. Има и филъри в устните.


Любомото оръжие за красота на Алисия, обаче, се нарича фотошоп. От известно време певицата трие от снимките бръчките си около устата, но оставя тези около очите. Странно решение, но звездите понякога са непредвидими!