Уникална щуротия в ефир сътвори в свой стил холивудската легенда Дани де Вито. Симпатичният дребосък с огромно чувство за хумор направи както само той знае и умее от скучно тв шоу най-гледаното предаване на годината. Култовият комик е гост на популярната отвъд океана Лорейн Кели, когато прави немислимото за един джентълмен - събува си обувките и започва да си сваля чорапите, пише в. България днес.
Провокиран от въпроса на водещата за размера на стъпалата си, които говорят за размера на мъжкото достойнство, 73-годишната звезда от „Батман се завръща“ (1992) развързва връзките, маха чорапите и остава бос.
 

„Дай твоя крак, за до го сравним с моя“, подканва я Де Вито.
 

Оправната дама, която е кумир за милиони домакини в Америка, откликва на предизвикателството и също си сваля токчетата. „Това ще бъде първото селфи на крака“, весело изтъква Дани и вади смартфона от джоба на сакото си. Без да се притеснява, че е на живо в ефир, а в студиото също гъмжи от публика, актьорът се заиграва с палеца на Кели. „Айде да направим една канадска борба с пръсти. Да видиш, че размерът невинаги има значение“, подканва водещата Дани. Опитната Лорейн не се смущава от предложението и влиза в тон с развеселения гост. Смее се, ръси глупости и отърква стъпалата си с легендата, което вдига рейтинга до небесата.