Луна в знак Овен - Вероятността стреса да доведе до главоболие е голяма, затова отделете време да разпуснете. Масаж на главата и лицето ще доставят удоволствие и ще донесат много полза. Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите.
Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Бъдете внимателни при изпълнение на силови упражнения, да не стоите много на слънце и да не ползвате сауна. 15-ти лунен ден – Средата на лунния месец. 15- я лунен ден носи кратковременно блаженство, сменено с дългосрочно разочарование и често това е в любовта. Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност.

Колкото е благоприятно времето, толкова и опасно е. Луната действа като увеличително стъкло и увеличава всички положителни и отрицателни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Ако прекарате този ден в пасивност, то вътрешно преображение няма да настъпи. Хора, които не използват мощният поток на пълнолунието за трансформация на своите отрицателни качества в положителни, губят връзка с вътрешното си Аз. Отношения – Напрегнат период за всички членове на семейството. 15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме.

Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите. Секс - Сексът в 15-тото лунно денонощие трябва да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, активен, но без излишества. Бизнес – Прекрасно време за бизнесмени, които точно знаят какво искат. Не оставяйте други да вземат вместо вас важните решения. Трябва да го направите самостоятелно. Ръководителите трябва с личния си пример да вдъхновяват подчинените си. Полезно е да общуват със своите служители в максимално неофициална обстановка.