Събота ще бъде хармонична и със сигурност ще съумеете да се справите с почти всичко, което подхванете. Възползвайте се от благоприятните условия, ако искате да постигнете максималното за деня!
Дневен хороскоп ОВЕН  
Материален успех
 Днес преобладаващата част от Овните са в състояние на повишена нервност, което може да се превърне в основа за кавги с околните. Ситуацията засяга предимно личните взаимоотношения на мнозина от родените в зодията с хора от заобикалящите ги. В материално отношение - сполука.

Дневен хороскоп ТЕЛЕЦ 
 Реализация и висока нервност
 От гледна точка на програмирани и реализирани цели събота е благодатна за родените в Телец, защото предоставя и възможности да се освободите от възникнали неудобства. Проблемите през този ден се свързват с високото ниво на нервност. Овладеете ли го събота не носи проблеми.

Дневен хороскоп БЛИЗНАЦИ 
 Засилете активността
Благоприятна за осъществяване на намеренията, събота акцентира върху необходимостта от по-голяма активност по целите, за реализацията на които възнамерявате да действате. Някои от зодията разчитат на хитростта си за да си спестят необходимите усилия. Тази основа не е стабилна.

Дневен хороскоп РАК  
Не влизайте в кавги!
Представителите на Рак разполагат с чудесни възможности за материална или друга реализация. Евентуален провал може да възникне по две причини – здравословно неразположение или остри кавги и неразрешими спорове с хората, с които ще се ангажирате да работите. Избягвайте кавгите! 

Дневен хороскоп ЛЪВ 
 Мобилизирайте се 
Събота предоставя добри възможности за реализация на цели от различно естество и гарантира на родените в зодията успешно осъществяване на намеренията, но предупреждава да не се отпускате, защото е възможно да се окажете в невъзможност да продължите. Зараждат се остри финансови спорове.

Дневен хороскоп ДЕВА 
 Действайте по целите си 
Прилагателното променлив е най-точното определение за съботния ден. Шансът ви за удовлетворителна реализация на лични или делови цели е доста силен, но влиянието на околните за мнозина от Девите е разлагащо и в много случаи ги тласка към бездействие и може да пропуснете деня.

Дневен хороскоп ВЕЗНИ  
Подчертана сполука
 Ярко благоприятен ден, който ясно подчертава, че стабилността ви в личен и делови план е изразителна и в момента нищо не е в състояние да попречи на напредъка ви. Събота е особено благодатна за контакти в обществените среди. Очертават са плодотворни срещи с нови хора.

Дневен хороскоп СКОРПИОН 
 По пътя към стабилизация
 Скорпионите са на добри позиции за реализиране на цели и ще постигнат напредък в реализацията на плановете си, но все още родените в зодията не са в състояние да осъществят траен и необратим напредък, тъй като преминават през напрегнат етап. Така ще е до рождения ви ден.

Дневен хороскоп СТРЕЛЕЦ 
 Не прибързайте
 Представителите на Стрелец са раздвоени в намеренията си за днес, тъй като са притиснати от въздействието на очевидно противоречиви тенденции, засилващи както решителността за успешни действия, така и агресивността към околните. Ще е добре да се овладеете. Предстоят промени. 

Дневен хороскоп КОЗИРОГ 
 Добри възможности и силна нервност 
Събота ясно говори за позициите на Козирозите, които несъмнено им предоставят предимство, защото са на високо ниво. Въпреки въпросната съдбовна даденост у повечето от представителите на зодията нервността е значителна и осезателно им вреди. Освободете се от влиянието й.

Дневен хороскоп ВОДОЛЕЙ  
Лошо настроение
 Налице са добри възможности за осъществяване на желани цели, но настроението на преобладаващата част от Водолеите не е добро поради нараснала агресия към обкръжението. В тази връзка не е изключено да влезете в остра полемика по даден въпрос с някого и да последва кавга.

Дневен хороскоп РИБИ  
Успех и нерви
 След много нерви по въпроси засягащи съвместна работа, преобладаващият процент от Рибите, насочили се към осъществяването на материални цели, ще достигнат до разбирателство. Ясно е, че събота ще е плодотворна от гледна точка на постижения, но и доста нервна за мнозина.