Японска козметична компания създаде програма за компютърен грим върху лицето. Гримирането специално за предстояща телеконферентна среща или разговор по Скайп, който ще водите от дома си и от хотелска стая, често е невъзможно поради липса на време или напълно излишно.
Приложението Телебюти разбира именно този аспект от женското ежедневие и го превръща в пазарна ниша. Програмата нанася грим върху женското лице направо върху екрана и така спестява време и усилия на дамите.

Видеокомуникациите стават все по-популярни и се надяваме жените да изглеждат възможно най-красиви на екрана, за да се чувстват уверени да изразяват мнението си и да работят от дома си, заяви Мари Катаока, представетил на козметична компания.

В Япония правителството насърчава големите компании да се откажат от дългото работно време в офиса и да преминат към по-гъвкави варианти на заетост на служителките си. Затова много жени работят от дома си и комуникират все по-често чрез интернет с колегите и началниците си. За тях приложението със сигурност ще е полезно. но създателите му най-напред ще го тестват със 100 от собствените си служителки в рамките на седмица и едва тогава ще лрешат дали да го пуснат на пазара.