Радвам се, че съм част от един запомнящ се за град Левски ден и най-вече за живущите в първия саниран блок по Националната програма за енергийна ефективност. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на откриването на първия саниран блок в град Левски, съобщиха от партията.
Цецка Цачева заяви, че като президент ще работи с всички институции и всички български общини в страната, както го е правила и като председател на парламента. „Считам, че всички граждани заслужават по-добра среда и инфраструктура. Това правят през последните години правителството на Бойко Борисов и Парламентарната група на ГЕРБ, това ще правя и аз като президент“, подчерта тя.
 
Цачева посочи още, че жителите на Левски трябва да са горди и с факта, че през следващата година ще бъдат част от тържествата по повод 120 години  от рождението на Апостола Васил Левски. „Президентът по право приема патронажа на тази годишнина. И аз като бъдещ президент на България на 18 юли 2017 година поемам ангажимент да бъда с гражданите на Левски в чест на Апостола“, обясни Цецка Цачева.
Кандидатът на ГЕРБ за президент бе категорична, че не дели населените места по партийна принадлежност, защото за нея единството на нацията е приоритет.
 
„Обещавам, че няма да се променя, така както не се промених през годините. И ще продължа да работя в интерес на всички български граждани“, каза Цачева.
По време на събитието кметът на община Левски, избрана с листата на БСП, Любка Александрова поздрави Цецка Цачева. Александрова пожела успех от сърце на президентските избори на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев и ги призова да защитават българщината докрай като президент и вицепрезидент на България.