Успявам в това, което правя, защото не деля хората по пол, възраст и произход. За мен всеки човек е ценен като умение и знание. Мога да комуникирам с всички. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред работещите във фирмата за производство на кранове O.M.S. Saleri в град Враца. „Убедена съм, че можем да имаме по-голямо развитие като нация, ако имаме качествено образование и ако насърчаваме постиженията в сферата на науката“, обясни тя. Цачева бе категорична, че когато се поемат ангажименти, те трябва да се изпълняват. „Искаме подкрепата на всички български граждани, без да делим хората. Ние с Пламен Манушев сме силен екип. Искаме българите да ни ценят по това, което вършим – стореното от ГЕРБ, провежданите от нас политики, са за всички хора, не само за нашите симпатизанти“, обясни още Цецка Цачева, цитирана от "Конкурент".
„Радостен съм, че се създават нови работни места във Враца и младите хора могат да останат и да работят тук. Благодаря ви за подкрепата към кмета Калин Каменов, защото няма как да се постигат реални политики за хората, без съвместната работа между местна, законодателна и изпълнителна власт. Нуждаем се отново от подкрепата на всички граждани за Цецка Цачева и Пламен Манушев – следващите президент и вицепрезидент на България“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той изрази убеденост в качествата на Цецка Цачева да заеме президентския пост.

„Г-жа Цачева заслужава да дадем подкрепата си за нея с номер 17 в бюлетината, защото тя се отнася с хората така, както и преди десет години, преди да влезе в политиката. Нуждаем се от подкрепата на жителите на Враца, за да може Северозападна Бъългария да получи повече средства, осигурени от правителството на Бойко Борисов.  Всички български граждани трябва да подкрепят кандидат-президентската двойка на ГЕРБ, за да не влезе страната ни в спирала на политическа нестабилност“, категоричен беше Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че е приятно изненадан от капацитета на това високотехнологично предприятие, което се намира във Враца. „Радвам се, че има млади хора, поели по този път“, обясни той. Според вицеадмирал Манушев няма по-подготвен човек за президент на България от Цецка Цачева. „Нуждаем се като човек от нея – истински, народен, балансиран човек, който да успокои напрежението в държавата, което провокират нашите опоненти. Били сме силни, когато сме бил единни като нация. Това е жизнено важно, за да продължим напред в развитието си като фактор в Европа и в света“, обясни Пламен Манушев.