За пореден неуспешен опит за подкуп на най-неподкупния катаджия Николай Николов  от Кубрат, съобщават от полицията в Разград. Рушветът за затваряне очите на пътния контрольор бил заради неправилно паркиране и нарушаване на пътната маркировка.
Сгазилият правилата Г. М. (55г.) от село Бели Лом опитал да си спести акт, като извадил 10 лева, но срещнал отпор от младши автоконтрольор Николов, познат като Неподкупния. Това станало към 7,30 часа в четвъртък в град Кубрат.

Опитът за подкуп веднага бил документиран и срещу шофьора е започнато бързо производство за предлагане на пари на длъжностно лице, за да не извърши вменените му задължения.

От полицията в Разград не съобщиха официално името на катаджията, но според „Труд” това е познатият неподкупен служител на МВР. От няколко години името му не слиза от медийните публикации заради вече десетките случаи на отказан подкуп за пътни нарушения и последвали присъди за опита да се пробутат пари, които да позатворят очите на закона.

Остава пълна мистерия как в района не запомниха лицето и името на катаджията, който не прощава никакви нарушения и зорко бди за нарушители.