Бой с пръчка ядял с месеци Петьо Петков—Шайбата. Актьорът, който стана звезда в „Комиците”, още не е забравил неприятните си спомени от училището, пише HotArena. Звездата от „Комиците” като малък търпял зверски мъчения от класната си. Тя го налагала с пръчка, не заради лошо поведение или лоши оценки, а защото е левичар.
„Идваше при мен и ме биеше през лявата ръка. После дълго време не знаех къде съм”, обяснява Петьо през смях за старите истории.

Оттогава обаче той не понася психолозите, тъй като често му се налагало да споделя за случката с тях. А той предпочитал да си мълчи и да не говори за проблемите в училище, оправдавайки синините с падания на игра.

„Добре, че беше баба ми, която забеляза, че нещо се случва и после ме преместиха от това училище”,обяснява Шайбата. Актьорът е дете на разведени родители и още от малък помага на майка си в грижите за сестра му Ели, пише „България днес”.

Грижовността му се е пренесла и върху приятелката му Мария, с която е от 10 години. „Грижовен е и с него се разбираме перфектно”, споделя чаровницата.

Тази година двамата сериозно вече заговорили за брак и деца. Красивата девойка дори вече очаква пръстен, а от екипа на „Комиците” се стягат и за сватбата им.

„Считат се за сгодени, но пръстен още нямаме. Догодина обаче, отсега знам, че ще има сватба. Кумове на Петьо със сигурност ще са Любо Нейков и жена му Генка, защото те са най-близкото им семейство”, разкриват от шоуто плановете на Шайбата и жена му.