Още се усеща влиянието от квадрата на Меркурий и Марс. Вижте информацията за предния ден. Меркурий още прави хармоничен аспект със Сатурн. Нараства вашата организираност. Обстоятелствата дават възможност да се откажете от временните ограничения.
 Благоприятен ден за работа с документи и тяхното подписване. Благоприятно е за дългосрочно планиране. Възможно е възникване на сериозни отношения, често с по-млади или по-възрастни хора. По-сериозно се отнасяте към въпросите за здравето, рационалното хранене, хигиената, почивката, което ще е от полза за вашия организъм.

Луната е в знак Риби. Повишава се вашата чувствителност, състрадание, способността към самоизразяване и интуицията. Може да възникнат търкания, подозрителност към околните, лесно поддаване на внушения и чуждо влияние. Ако се занимавате с творческа работа, то сега е подходящо време да станете по-активни. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. През това време хората са склонни да гледат на всичко през розови очила. Чувствата могат да бъдат твърде засилени, сърцето прекалено открито. Лесно се вземат чуждите чувства за собствени. Хората са емоционално нестабилни. Настроението е променливо. Не е подходящо за покупки. Всякакви лекарствени препарати и наркотични вещества в тези дни оказват по-силно въздействие на организма. Повишава се желанието за сладко и брашнени изделия. Не се тревожете за калориите, позволете си тази сладост. От 10:14 до 18:09ч Луната ще се движи по празен курс, затова не предприемайте нищо ново и важно. След това тя преминава в знак Овен.  

14-ти лунен ден (до 18:01ч) Денят е добър за начало на важни дела. Ключовият аспект за деня е съзидание. Всичко, което се започне в този ден ще има успех. Възможно е да се изпита печал, меланхолия, контакти с другия свят. Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване. Благоприятно за изчистване на духовни и физически шлаки. Ако се появи стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път.

Отношения – Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче подрастващи в него, то може да има усложнения. Те може да се опитат днес да проявят характер. Да призовавате гласът на разума им е безполезно. Напълно достатъчно е да им отстъпите.

Секс - За Донжуановците е специален ден. Девойка или жена, която дълго и безуспешно сте ухажвали, в този лунен ден могат да бъдат покорени, но ако опитите и сега се окажат неуспешни, то можете да сложите кръст на тези отношения. Това е последният шанс. Ако не започнете днес романтични отношения с обекта на вашите въжделения, значи нищо няма да се получи. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където не сте го правили и както не сте го правили.

Бизнес – Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. В никакъв случай не се поддавайте на изкушението да промените избраното направление, тъй като именно на финала се появяват съмнения. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате.