Последният делничен ден от тази седмица ще бъде успешен за повечето зодиакални знаци. Късметът ще се усмихне широко на няколко от тях, но все пак звездите препоръчват да не правите необмислени неща.
ОВЕН
Великолепен е петък за Овните и говори за промяна в тяхното социално положение. Тя ще бъде положителна, проявете активност и късметът ще ви придружава навсякъде. Важни са обществените ви контакти, от които ще последват нови предложения и материални придобивки.

ТЕЛЕЦ
Невероятно успешен ден и вие ще изпълните програмата си максимално. Можете да очаквате от този ден изпълнение на обещание, което ще ви помогне за желана изява, нейното осъществяване ще бъде дълготрайно. От професионалните ангажименти денят е безупречен.

БЛИЗНАЦИ
Мнозина от Близнаците ще пътуват в петък, други ще проведат важни срещи и разговори със значение за бъдещето, а трети ще бъдат отговорни посредници при осъществяването на търговска или друга дейност. Вашите резултати ще бъдат забележителни. Шанс за любовна авантюра.

РАК
В петък ангажиментите и отговорностите на Раците са разнообразни, за някои свързани със съдебно дело за недвижим имот, обществени контакти, ремонти вкъщи и т.н., от които резултатите ще бъдат удовлетворяващи. В дома - пълнота и много радост. Неочаквани вести от далеч.

ЛЪВ
Мрачните мисли и настроения са ви напуснали и вие отново сте готови за действия. Петък влиза в колекцията на брилятните дни. Всичко до момента е приключило, предстои ви съществена промяна и победоносен ход. 

ДЕВА
Петък ще ви донесе многоочакваното успокоение за развитието на деловия ви живот. Онова, с което трябва да се примирите, е известна промяна, характерна за условията и действията ви. Денят слага начало на нов цикъл - както професионален, така и личен. Успех в хазартни игри.

ВЕЗНИ
Доста сериозни са днес Везните. Някои ще бъдат неочаквано критични и строги към околните, което в определени случаи ще ви направи неузнаваеми. Петък създава добри предпоставки за ползотворни контакти и постигане на професионални успехи. Нова любов може да обърка плановете ви.

СКОРПИОН
Петък е успешен за всичко и някои от вас ще действат на широк периметър. Всички от Скорпион могат да се заемат вече с осъществяването на нещо, което намират за трудно постижимо. Успехът е с вас и лесно ще изпълните замисъла си. Ще имате успехи. Радостни мигове със семейството. Ще получите навременна и мощна подкрепа от приятели. 

СТРЕЛЕЦ
Денят е много добър и можете да избирате според намеренията и предпочитанията си. Стрелците ще се устремят главно в две насоки на осъществяване днес. Те са личната и професионалната изява, шансовете ви за добри постижения са изравнени. Неочаквано обаждане, свързано с пътуване, ще получат онези, на които се налага командировка, която са отлагали отдавна. 

КОЗИРОГ
Козирозите ще бъдат доволни от постигнатото в петък. Някои са предизвикали раздвижване в службата, от това ще има благоприятни последици за вас. Денят се свързва с промяна във финансите ви. В колегиалните среди са възможни и любовни контакти, които да прераснат в нещо сериозно. Все пак не смесвайте служебните взаимоотношения с лични. 

ВОДОЛЕЙ
Доста успешен петък и повечето от вас са енергични сега, а действията ви се характеризират с неотстъпчивост. Най-лесни ще ви бъдат професионалните успехи. Мнозина ще ги свържат с преговори относно по-нататъшното си развитие. Денят е удачен за делови контакти. Финансовото изражение днес за вас не е добро, намалете харчовете си.

РИБИ
Силно изразена е вашата възможност за придобивки днес. Те имат определено финансов характер и са свързани с личната ви активност. Сега късметът ви е много силен и дори да рискувате, няма да загубите. Можете да разчитате и на хазартен шанс. Среща с весела компания в късните часове ще ви зареди с много емоции и хубави спомени.