Тайната с отслабването на Преслава е разкрита – обяви „България днес“. Фолкпевицата отслабва с хапване на супа от леща – твърди изданието. Изпълнителката през последните години приковава вниманието на приятели и почитатели със слабото си телосложение.

В началото на кариерата си изпълнителката беше сравнително пухкава, но скорострелно отслабна – припомня таблоидът.

Това веднага провокира предположения, че е анорексичка, но на няколко пъти певицата обясни, че тайната на малкото й килограми е в здравословното хранене. Преслава сама се похвали, че е страстна почитателка на готвенето, а един от големите й успехи в кухнята е приготвянето на супа от леща.

„Ти горе-долу готвиш ли добре?“ – заяви закачливо изпълнителката, като по този начин направи препратка към дуетната й песен с колегата й Фики Стораро, в която двамата открито флиртуват. Хиляди нейни почитатели харесаха кулинарния й шедьовър, а стотици дори поискаха да опитат вкусната зеленчукова гозба.

„Супер! Интересно е обаче за кого готвиш освен за себе си“, „Не мога да повярвам, че готвиш“, „Трудно ми е да си представя, че си с престилка до печката“, „Ти си перфектната жена, щом умееш и да готвиш“ и „Това е любимата ми манджа – покани ме на хапнем заедно“ – бяха само част от коментарите на феновете към творението на Преслава в кухнята. Видно е, че някои от почитателите се съмняват, че певицата е фурия и с черпак в ръка.