Понякога сме буйни и искаме да се развихрим под завивките - друг път ни е по-спокойно и предпочитаме по-лежерно секс темпо. Американският сайт Womenshealthmag.com ни предлага 6 идеи за всякакво настроение.
Ако се чувстваш секси
Ти изглеждаш удивително и се чувстваш невероятно секси, а той не може да ти се насити и да отдели поглед от теб. За да продължите това чувство, просто седни в неговия секси скут. Нека тойд а седне на ръба на леглото, а ти раздвижи дупето си. Един бонус от нас: ако го правите пред огледало, той ще може да те гледа и отпред, и отзад колко секси си всъщност. В тази поза много от ерогенните зони на мъжа са лесно достъпни, така че ти препоръчваме да пробваш съвсем скоро.

Ако си ядосана
Когато си бясна трябва да си изкараш всичкото това напрежение на нещо... или на някого. И ето го перфектната опция това да се случи с помощта на партньора ти. "Ездачката" е една от позите, които могат да те спасят от всички негативни чувства.Ти контролираш тласъците, проникването и скоростта, докато правите секс. Така съвсем спокойно можеш да освободиш насъбралото се напрежение. И накрая ще се чувстваш прекрасно - гарантираме!

Ако си стресирана
Имала сте натоварен ден в офиса? Кажи на мъжа до теб да те чака направо вкъщи готов и желаещ. Още от вратата съвсем спокойно можете да се впуснете в поза "балерина".Тази поза е достатъчно лесна и може да бъде практикувана на почти всяко място. А положението на телата помага това да се случи бързо, лесно и игриво. А нека бъем честни - от това се нуждаете след ужасния ден на работа. Пробвайте я под душа, така ще стимулираш всички нервни окончания и притока на кръв.

Ако ти се мързелува
Прави ти се секс, но не искаш да изисква много усилия? Добрата стара мисионерска поза ще ви помогне да се почувствате страхотно без много усилия.

Ако се чувстваш разкрепостено
Пробвай нещо интересно, което ще те накара да се чувстваш перфектно. "Господарката на трона". Заглавието само говори за себе си, нали?

Ако ти се дивее
отключи дивата си страна и пробвай с партньора ти поза, наречена "Приведен дракон". Много добре знаеш за какво говорим - максимално удоволствие!

Източник: edna.bg