Три дни след като мостът на Университета по хранителни технологии в Пловдив осъмна по-любовен отвсякога, вече има сериозна конкуренция. Този път в лицето на Френската гимназия "Антоан дьо Сент Екзюпери", в която очевидно учи обектът на романтичното любовно чувство, обзело млад пловдивчанин. И сега... внимание! Обектът е отново Габи, която разбра от импровизирания спуснат транспарант на моста, че е обичана. А обичащият е все същият младеж, който засега предпочита да остане анонимен.

Нищо че цялата Френска гимназия вече е наясно с чувствата му. Защото тази нощ то провеси на входа й нов транспарант, гласящ: "Влюбен съм в теб Габи". Няма да се детайлизираме в отсъствието на запетайката - какво значи една запетайка в името на любовта? Само ще отбележим, че на новия плакат има и нова дата - 22.09, поставена на мястото на 30.05.

Понеже сме много съобразителни, веднага ще ви светнем какво означава това. Ако на 30 май смелчагата е срещнал своята Габи, 22 септември е датата, на която двамата са станали гаджета. Простата сметка показва, че ухажването е траело почти 4 месеца, което обяснява силата на чувствата на момчето.

За силата на любовта на девойката още само можем да гадаем. Дано подобни откровени изблици на влюбения Ромео да радват Жулиета. Защото, съгласете се, винаги е по-добре любовта да е споделена...

Изтчочник и снимки: TrafficNews.bg