Най-секси учителката, наречена Оксана Невеселая от британски медии, се оказа... ученичка. Това съобщиха беларуските медии. 17-годишна жителка на Минск стана фокус на сензационна история, след като бе объркана с героинята от горещо видео.

Да, горещата учителка действително съществува. Атрактивно момиче, което стои на дъската и обяснява нещо на класа, придоби широка популярност в интернет, но така и не стана ясно как точно се казва тя. 



Тогава неизвестни интернет потребители намериха в "Инстаграм" акаунт  момиче с много сходни черти на лицето и фигурата на дамата от видеото и  разпространиха линк към профила й в социалните мрежи. Така Оксана се събуди известна, пише Life.ru. 



„Започнаха да изпращат съобщения с линкове и записи на екрани във фейсбук. Те се радвах на 17 хиляди харесвания и имах 261 000 последователи. Една снимка е по бански, друга от басейна, а трета - пред черната дъска. Йероглифи, които не разбирам, защо не мога да чета какво пишат хората. По-късно, към тези снимки започнаха да се добавят мои видеа, на които аз танцувам върху бюрото. След това имаше и фалшиво уеб видео от учителка, за която твърдяха, че съм аз. Многократно казвах: "Това не съм аз! Но тъй като броят на коментарите бе огромен, нищо не можех да направя”, разказа момичето в ефира на "Eврорадио”. 

Между другото, в своя предмет "горещата учителка" не се справя успешно. По математиката тя има оценка 7, а в Беларус е валидна 10- точкова система за оценяване.