42-годишната бивша моделка Кейт Фишър, която вече 10 години не се е появявала на радарите на светските хроникьори, се намери! Все пак, тя малко се е променила... Във времената на своята слава актрисата се срещаше със сегашния съпруг на Марая Кери, милиардерът Джеймс Пакър.  

Нито едно светско мероприятие не се осмеляваше да се състои без красивото момиче, тя се снима в киното и в реклами, многократно се появява на кориците на лъскавите списания. Като цяло, на живота ѝ можеше да се завиди.  




Но наскоро стана известно, къде се е дянала някогашната популярна актриса. В момента тя живее в Австралия с името Ципора Малка Бат Исраел, тачи своите израелски корени, а също изповядва и ортодоксалния юдаизъм. Но промените са засеганли не само начина на живот на жената, а и външния ѝ вид. Ето как изглежда бившата изкусителка.  




Ципора категорично отказва да даде интервю и смята намесата на журналистите и чужди хора в своя личен живот за неприемлива. Въпреки това, тя призна, че в момента работи като терапевт, помага на хората и редовно посещава събранията на религиозната си общност. 


 
Бившата на милиардера уверява, че се чувства много добре в своя нов образ. 

Източник: Офигенно 

Превод и редакция: БЛИЦ