С обещание за положителна кампания ГЕРБ откри предизборната си шатра в Бургас. Тя отново се намира на традиционното си място – точно до Часовника в центъра на Бургас, предаде "Флагман".
На откриването присъстваха кметът Димитър Николов, народният представител Диана Йорданова, председателят на Общинския съвет в Бургас Костантин Луков, общински съветници, членове и симпатизанти на партията.

„Кампанията на ГЕРБ е положителна. Ние не обсъждаме качествата или липсата на такива на другите кандидати. Така ще е и на тези избори. Надяваме се за една толерантна кампания от страна на всички”, каза при откриването на предизборната шатра общинският съветник от ГЕРБ Калояна Живкова.

Шатрата ще бъде на разположение на гражданите и симпатизантите на ГЕРБ всеки ден, където общински съветници и народни представители от партията на Бойко Борисов ще дават информация относно кампанията. Освен това там хората ще могат и да се забавляват. От ГЕРБ са подготвили атрактивна кръстословица, чиито отговори ще донесат подаръци на бургазлии.


Предизборната шатра се намира на метри от Часовника - в центъра на Бургас

Имаме най-добрата кандидат президентска двойка в лицето на г-жа Цецка Цачева и г-н Пламен Манушев. Ние тук ще запознаем гражданите с нашата предизборна програма и това, което предлагат кандидатите ни за развитието на страната”, каза Тодор Йосифов, член на предизборния щаб на ГЕРБ.


На събитието присъстваха кметът на Бургас Димитър Николов, председателят на ОбС Костантин Луков, общински съветници и симпатизанти на партията

Цецка Цачева безспорно е най-добре подготвеният кандидат от всички, смята народният представител от ГЕРБ Диана Йорданова.


Депутатът от ГЕРБ Диана Йорданова пристигна специално в Бургас за откриването на шатрата, утре рано сутринта заминава за извънредното заседание на парламента

Тя е широко позната не само в Европа, но и по света. Тя един добре балансиран човек, който умее да работи с абсолютно всякакви групи"подчерта депутатът Диана Йорданова пред Флагман.БГ.


На шатрата освен да се информират за предизборната кампания, хората могат да получат и рекламни брошури 


Всеки може да попълни и кръстословицата, чиито отговори носят подаръци


От партията обещават предизборните им изненади да не свършват дотук. Тази събота организират велотур, който ще бъде поведен от златното момиче на България Станка Златева. Всички любители на велосипедния спорт са поканени на старта, който ще бъде пред Морското казино с начален час – 11.00. До края на кампанията ще се проведе и традиционният спортен турнир.


Тодор Йосифов и Галя Василева ще информират симпатизантите на ГЕРБ за предизборната кампания на кандидатите за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев


Младежите от ГЕРБ

На 23-ти октомври пък ще бъде големият предизборен кмет на ГЕРБ в Бургас. Сцената ще бъде изградена на площад „Атанас Сиреков” пред сградата на Общината. За голямото събитие в Бургас ще пристигнат кандидатите за президент и вицепрезидент на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев
Очаква се събитието да бъде уважено и от премиера Бойко Борисов, народни представители и кметовете от ГЕРБ от цялата Бургаска област.