Благодаря на жителите на Дряново за доверието, което ни гласуваха през 2015 г, когато подкрепихме за кмет на общината Мирослав Семов. Днес виждате как Дряново се променя и развива, затова подкрепете Цецка Цачева и Пламен Манушев за президент и за вицепрезидент на България, за да гарантираме още веднъж стабилността на България. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Дряново, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.
„Цецка Цачева е една от вас, през всички тези години в политиката и като председател на Народното събрание, тя не забрави своите съграждани в Плевен. Това е гаранцията, че като президент тя няма да забрави, че нейни работодатели са всички български граждани и винаги ще работи за обединението на нацията“, категоричен бе Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ изрази увереност, че тандемът Цачева-Манушев са новата президентска двойка на България. Цветанов бе категоричен, че те са най-достойните хора в президентската кампания. Цветан Цветанов призова жителите на Дряново да разказват за качествата на кандидатите на ГЕРБ на своите близки и приятели. „Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са различни от другите политици. ГЕРБ води толерантна кампания. С работата си в интерес на гражданите, вече десет години ние градим мостове към всички хора в България“, подчерта той.

Цветан Цветанов благодари за подкрепата, която получават представителите на ГЕРБ от жителите на Дряново. „Вашето доверие към нас се чете дори само в погледа ви. Щастлив съм, че със следващите президент и вицепрезидент на България Цецка Цачева и Пламен Манушев минахме през целия център на Дряново и стиснахме много ръце. Няма да предадем вярата ви в нас и винаги ще бъдем близо до гражданите във всички региони на страната“, категоричен бе председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.