Румен Димитров Пръмов от карловското село Войнягово отново ще се озове зад решетките. Вчера той е наръгал млад мъж, клиент на заведение. Първата си присъда Пръмов получил заради това, че обикалял домовете на хората, прониквал в тях и ги обирал. Вместо да се поправи обаче, 52-годишният мъж продължил с престъпните си изпълнения.
Вчера привечер Пръмов се запил с алкохол в карловско заведение. Бил сам. Когато клиентите в кръчмата се понамалели, а агресорът бил солидно пиян, се заял с млад мъж, също клиент на заведението. Не е ясна причината за спора, но в един момент Пръмов извадил макетно ножче и наръгал опонента си в бедрото. Раната е повърхностна, пострадалият не е  настанен в болница.

Той е превързан  и освободен за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство, бившият затворник ще бъде съден по бързата процедура и вероятно отново ще се озове в затвора, коментираха пред БЛИЦ разследващи. Във Войнягово нямат добро мнение за съселянина си. Казват, че често пиел, ставал зъл и агресивен. 

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ