Истинска драма се разигра в Къщата на „ВИП Брадър” в края на миналата седмица, когато Явор Бахаров обяви, че напуска шоуто по собствено желание. Актьорът се опита да припечели още някой и друг лев към хонорара си, но накрая бе позорно натирен от продукцията и обвинен в опит за изнудване, пише „Уикенд”.
Каква е истината за странния рекет и какво всъщност е продиктувало поведението на Явор?
 
Запознати издават, че по-малкия брат Бахаров се сринал психически след като станал опасно близък с певицата Жана Бергендорф под завивките в общото им легло. Напористата Жана, която от доста време си пада по Явор, му направила френска любов под чаршафа, а той, тъй като бил подпийнал, изобщо не се дърпал. Освен това, след триседмична сексуална суша, Бахаров свършил буквално за секунди и никой от съквартирантите им не ги усетил. 

На следващата сутрин актьорът изтрезнял и настоявал кадрите да не бъдат излъчвани, защото в противен случай ще поиска увеличение на хонорара си.  Естествено, продуцентите на предаването отхвърлили категорично това искане и ВИП съквартирантът вбесен заявил, че напуска риалити формата по собствено желание. Впоследствие обаче бе натирен от продукцията заради непристойно поведение и опит за изнудване.

Според запознати в договора на актьора било упоменато, че ако си тръгне по собствено желание или бъде дисквалифициран, а не изгонен от зрителите, ще загуби хонорара си от 50 000 лева. Бахаров, който живее в мизерна ергенска квартира и кара 15-годишна бричка, имал голяма нужда от парите и наистина се притеснил, когато научил, че си тръгва от шоуто с празни джобове. 

Оказва се обаче, че той няма да загуби хонорара си. За негов огромен късмет батко му Захаризадействал всичките си връзки в Нова и така успял да помогне на вироглавия си брат.