Интернет се наводни с историите на различни жени, станали жертва на кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп. Сред пропищелите от похотливия милиардер се оказва и бивша журналистка на People.
Историята на Наташа Стойноф е от декември 2005 година. Тогава, по заръка на редакцията, Наташа се отправила към Флорида, за да вземе интервю от Тръмп и съпругата му Мелания, излязло след първата годишнина от сватбата им. Мелания била бременна и по време на интервюто била направена пауза, за да може красавицата да се преоблече.

Използвайки паузата, Тръмп решил да се представи като добър домакин и предложил на журналистката да й покаже една „зашеметяваща” стая в имението си. Наташа се съгласила, защото не за първи път работела с него, но веднага съжалила, защото, озовавайки се във въпросното помещение, Тръмп затворил вратата и езикът му се оказал в гърлото й.

Журналистката била толкова изненадана от случилото се, че не знаела какво да прави. За нейно щастие, след минута в стаята влязъл дългогодишният иконом на милиардера, който съобщил, че съвсем скоро Мелания ще е готова и ще се присъедини към тях. След това Тръмп се приближил до Наташа и й казал: „Знаеш, че ще имаме връзка, нали?”. Стойноф уверява, че думите били изречени с такава увереност, както сега кандидат-президентът говори, че отново ще направи Америка велика.

Когато Мелания се върнала, той отново започнал да се държи като верен и любящ съпруг. Още на следващата сутрин обаче той опитал да шпионира Наташа по време на часа й при масажист.

След връщането си в Ню Йорк, журналистката споделила преживяванията си пред няколко колеги, но след това решила да не разгласява историята. Жената обаче помолила повече да не я пращат да работи с Тръмп. 

По-рано вестник "Ню Йорк таймс" публикува интервюта с две жени, които заявяват, че кандидатът на републиканците Доналд Тръмп ги е тормозил сексуално. Джесика Лийдс от Ню Йорк споделя как преди 30 години двамата пътували в един и същ самолет и милиардерът я сграбчил и се опитал да бръкне под полата й.

Рейчъл Крукс от Охайо пък признава, че се е сблъскала с милиардера в небостъргача му "Тръмп тауър" през 2005 година. Тогава той я целунал "направо в устата" против волята й.

На свой ред Тръмп отхвърли обвиненията и заяви за "Ню Йорк таймс", че "тези неща въобще не са се случвали".

Превод: БЛИЦ