След 10 години мълчание Ани Салич прости на брат си. Звездата на Нова телевизия десетилетие не говореше с брат си и дори не споменаваше името му. Братът на Ани–Антон, изплаща прегрешението си цели 10 години. И Ани трудно му простила гафа, който направил, пише "България днес".
Драмата е заради опит на Антон нелегално да се върне в България. Братът на тв водещата живеел дълги години в САЩ, но през 2005 година прави опит да премине тайно българо-македонската граница, като шофьор на тир.

В същото време обаче той е кандидатствал за американско гражданство, а за тази цел Антон трябва да не влиза в България цели 10 години. За жалост, македонските власти го засичат на границата и нелегалния му опит е отразен в публичните регистри.

Освен, че губи правото да се върне в САЩ, Антон е изправен и пред съда. Единственото, което го спасява от затвора е чистото му минало.


След бърз процес, братът на Салич се отървава само с глоба. Но сестра му, така и не му прощава. 

Оттогава , двама са в ледени отношения, които най-после са се стоплили.

С днешна дата двамата инвестират в ресторантче, в което журналистката е вложила тлъста сума. Въпреки слуховете, че е милионерка в зелено, Ани всъщност не е толкова състоятелна.

Репортерката разполага единствено с половин декар запуснато лозе, което е наследила и половин гарсониера в Благоевград.