Манекенка от Таити прави уникални фотосесии – тя се гмурка гола под водата и се снима с различни морски създания. Най-любимото й, обаче, е доста опасно – отровен скат, съобщава „Дейли Мейл”.
Рава Рей, известна още като „Кралицата на скатовете”, е израснала на остров Муреа в Южния Тихи океан. Там тя се е научила да „дели водата” с акули, китове, костенурки и делфини.
 

27-годишната манекенка заяви, че била абсолютно зашеметена, след като се гмурнала с тигрова акула за първи път. Тя призовава всички, които се страхуват от морските създания, да намерят начин да бъдат близо до тях.
 

„Ако можех да ги накарам да променят начина, по който виждат нещата, щях да им кажа да отидат и да видят създанията сами, вместо да разчитат на това, което виждат и чуват във филмите”, казва тя.
 

След като се научила да се гмурка и станала известна с подводните си снимки. Рей се преместила в Хавай и започнала да се снима с костенурки, акули и делфини. Тя казва, че никога не се е притеснявала да бъде близо до морски създания и не вярва, че първият инстинкт на животните е да нападат хора.
 


Тя признава, че е била хапана от отровен скат в миналото, но това е било инцидент.  

Превод и редакция: БЛИЦ