Миглена Ангелова е правила секс дори и в затвора! Скандалната тв водеща се е отдала на ласки с лишен от свобода мъж на територията на Плевенския централен затвор. Това твърди сензационно господинът, удостоен с лично внимание и интимни ласки от тв звездата, твърди "Уикенд".
Той се казва Емил Недков и преди 14 години - през далечната 2002 година, има мимолетна афера с Миглена Ангелова. Тогава тя е на върха на популярността си и води предаването "Искрено и лично" в ефира на bTV. Той пък е здрав мъж на 40 години, пандизджия със солиден стаж. Историята на Емил звучи направо шокиращо, но е напълно достоверна. Самият той не може да повярва, че известна личност се впуска в авантюра с човек като него, който може да бъде определен като "закоравял престъпник". Нещо повече - с Миглена осъществяват интимен акт на територията на затвора.

"През 2000 година започна изпълнението на последната ми присъда за кражби. Бях в Плевенския затвор с 12-годишна присъда. И точно тогава Миглена Ангелова направи предаван на "Искрено и лично" за Централния софийски затвор. Никой до този момент, не знаеше, че съществува такова предаване. Полицаите ни казват: "Пускайте телевизорите, ще гледате предаване за Софийския затвор". Това предаване много ме грабна, беше силно. Може би, защото личеше, че и тя бори страхове в момента. Не че нещо ми е трепнало, но си викам, ей ,значи имало и такива хора като тази Миглена. Тогава по ирония на съдбата тя беше първият човек, който извади в публично пространство чисто човешката същност на затворниците", започва разказът си Емил Недков.

Останал изумен от видяното, той решил да пише на журналистката. Драснал на прима виста, на едно листче хартия, кратко писмо. В него й благодарил, че най-сетне се намерил човек, който може да пречупи не само собствените си страхове, но и общественото мнение. След 20 дни получил писмо от нея. "Реших да не й отговарям обаче пристигна и друго "Защо мълчиш?". Отговорих, защото тя ми пишеше: "Ти си единственият, който нищичко не поиска. Не изграждай стени около себе си, защото ще ми е нужна сила и болка, за да ги руша".

Мина седмица и шефът на затвора Иван Петков ми каза, че имам свиждане. Беше ми донесла претъпкани чанти от "Метро", пълни с всевъзможни екстри. Сигурно над 10 чанти.

Миглена се държала така, все едно са любовници от години. Започнала да го прегръща и се разплаква. Интересното е, че тя е придружавана от редактопрката си.
"Хвана ме тя, бутна ме на едно канапе да седна и Петков казва: "Аз ще ви оставя. Не се притеснявайте. Когато речете да прекъснете, само ми се обадете". 

Седмица по-късно в един четвъртък Миглена Ангелова отново акостирала в пандиза в Плевен. Срещата отново се състояла в кабинета на зам.-директора Петков. "Там няма ключалка, няма райбер. В съседната стая имаше хора и изведнъж.. тя ме награбва. За целуване няма какво да говорим.. Майко мила, след 30 секунди бях обект на френска любов, бутнат на дивана, разгащен.. Стана работата! Как успях да го направя, не знам. За един момент, тя прекъсна и каза: "За да не се обвинявам после вкъщи, защо не съм го направила". И продължи. След като приключихме последва някакъв монолог за това как истинските мъже били само в затворите..", спомня си Емил Недков. Той уточнява, че легендата не била нито дрогирана, нито пияна.

Срещите на затворника с Миглена Ангелова се япревръщат в ежедневие. Посещавала го поне 3-4 пъти седмично.

Всичко приключва така внезапно, както и започва. След като Емил отхвърля налудничавото предложение на тв звездата да се оженят официално, тя се ожесточава и писмата й секват