Загубата на тегло и поддържането на теглото би могло да бъде истинско предизвикателство, най-вече за тези, които обичат да се хранят. Плюс това, всички ние сме извънредно заети, което значи, че отделяме много малко време за редовна физическа активност, ако въобще имаме такава.
Вие най-вероятно сте чували за методи за отслабване , които имат бърз ефект, но повечето от тях са или много скъпи или не успяват да дадат желаните резултати. 

Рецептата, която препоръчваме тук е извънредно благоприятна за изгаряне на упорити мастни натрупвания в областта на корема , но също така и за подобряване на цялостното ви здраве.


Плюс това, тя съчетава здравословни хранителни вещества, които стимулират метаболизма ви да изгаря мазнините по-бързо и очиства тялото ви от токсини.

Най-доброто от всичко е, че тази рецепта е със супер бърз ефект и средно, бихте могли да изгубите около 10 кг от теглото си, ако се консумира редовно.

Рецепта за изгаряне на мазнините

Рецептата съчетава само 4 прости съставки - алое вера, лимон, джинджифил и мед , всички от които са извънредно полезни за здравето.

Алое Вера е една от най-добрите супер храни на планетата. Главно поради това, че тя съдържа повече от 75 активни витамини и минерали и има висока хранителна стойност. Плюс това, тя има в изобилие аминокиселини и мастни киселини. Алое Вера стимулира процеса на изгаряне на мазнини в организма, в резултат на неговите антиоксиданти, които увеличават скоростта на метаболизма. Също така насърчава правилното елиминиране на токсините от организма и подобрява храносмилането.

Лимонът е не само богат на витамин С, но е претъпкан с него, а това е и причината, поради която този цитрусов плод е толкова ефективен при изгарянето на мазнините в тялото и за превръщането им в енергия за организма.

Джинджифилът е една от най-здравословните подправки на планетата. Той е богат на витамин С, магнезий и други минерали, всички от които допринасят за правилното функциониране на организма. От дълги години се използва за подобряване на храносмилането и имунитета, за облекчаване на болката и предотвратяване на сърдечно-съдови заболявания, астма и т.н.

Медът не е само един бърз източник на енергия, той също така подкрепя процеса на изгаряне на мазнини в тялото. Освен това подобрява и вкуса на тази рецепта.

 
Необходими продукти за напитката:

1 чаша филтрирана вода
2-3 супени лъжици сок от алое вера
1 супена лъжица лимонов сок
1 чаена лъжичка джинджифил на прах
1 супена лъжица мед

Начин на приготвяне:

Започнете със смесването на 2-3 с.л. сок от алое вера с чаша филтрирана вода.
Добавете лимоновия сок, джинджифила на прах и меда и разбъркайте добре.
За оптимални резултати, пийте тази изгаряща мазнините напитка на празен стомах сутрин.

Източник: За жената