Лавинообразно една след друга хитовите му изпълнителки започнали да отказват участие на концерта за рождения ден на телевизия "Планета", който ще се проведе на 22 ноември в столичната зала "Арена Армеец", пише "България днес".

Първият удар дошъл от Джена, която обяснила, че няма да се качи на сцената, тъй като е бременна и не иска да се натоварва допълнително. Изпълнителката освен това вярвала, че силният шум може да увреди утробата й и затова дала заявка, че ще пропусне събитието. Нещо повече - Джена таи скрита злоба, че вече години наред не е сред изпълнителките, които закриват концерта и това е сигурен знак, че са сред най-големите имена в музикалния жанр.

Обидата на Джена започна да расте още от концерта в Стара Загора, с който бяха отбелязани 25 години от създаването на музикална компания "Пайнер". Преслава, Галена, Анелия, Емилия, ДесиСлава и Цветелина Янева бяха избрани да изпеят обща песен, а Джена беше забравена. Оттогава тя е сърдита на продуцентите си и използва всеки удобен момент, за да ги бойкотира.

Джена обаче няма да е единствената, която няма да се появи на сцената в "Арена Армеец". Примата на попфолка Глория също имаше вероятност да пропусне изявата, но в крайна сметка ще участва.

Липсата на актуални хитове и разпознаваемост сред младите почитатели пък е причината Ивана също да не бъде част от изпълнителите, които ще извият глас в столичната зала. Самата изпълнителка неведнъж е признавала, че щом няма нови хитове, няма смисъл да се появява на сцената. Айтозлийката беше певица щ1 преди години и буквално вдигаше на крака цели концертни зали. Впоследствие обаче се изчерпа и бързо залезе, като предаде символичната щафета на Преслава, която окупира върха. Връх, за който се бори с бившата си много близка приятелка Галена.

Именно около нея е най-голямата въпросителна дали ще се появи на рождения ден, или ще се оправдае с бременността си. Сърдитата Галена пропусна последното мероприятие на "Пайнер", тъй като не получи голямата награда за певица на годината. Предстои феновете й да разберат дали ще бойкотира второ поредно фирмено събитие.

"На сцената на "Арена Армеец" ще се изявят звездите на музикална компания "Пайнер", за да представят най-големите си хитове. Акцент ще бъдат актуалните проекти през годината, но няма да липсва и букет от вечните хитове в жанра. И този път звездите ще бъдат подкрепени от голям оркестър, както и от няколко балетни формации. Повече от три часа ще властват шоуто, специални сценични ефекти и много добро настроение", обявиха официално от компанията на Митко Пайнера. И допълниха: "Събитието ще бъде грандиозно и с много изненади, които ще отбележат успешния път на музикалната медия вече 15 години".