Понякога математиката може да се окаже трудна, но в случай, че преподавателката е Оксана Невеселая, то би било разбираемо, ако част от учениците имат трудности с концентрацията по време на часовете. Красивата блондинка вече е наричана най-горещата учителка по математика в света, след публикуването на видео от един от нейните ученици, информира "Дейли Мейл".
Оксана Невеселая е от Минск, Беларус, и напоследък придоби огромна популярност в YouTube и набра голям брой нови последователи в Инстаграм.

В клипа, който я направи световно известна, красивата учителка е в къса сива рокля и цялата и визия е зашеметяваща. На кадрите, които направиха фурор в мрежата, тя може да бъде видяна как преподава на класа и пише на черната дъска.

Според страницата й във Фейсбук, Оксана Невеселая е решена "да покаже, че чувствеността и интелигентността вървят ръка за ръка".

Понастоящем, според съобщенията й в Инстаграм,  прелестната учителка е успяла да посети като турист Малайзия и публикува снимки, които оставиха без дъх последователите й в социалната мрежа. 

Превод и редакция: БЛИЦ