Шокиращи кадри са запечатали момента, в който мъж, гол до кръста и провеждащ сутрешния си крос, поваля с един смъртоносен удар баща на седем деца, информира 9 News.  Видеото от камерите за видеонаблюдение показват как двамата се виждат случайно на улица в австралийския град Бризбейн. Малко след това 48-годишния Тимъти Ланг е покосен от фатален юмручен удар.
В драматичната сцена се вижда и как нападателят, 38-годишният Уейн Хърн, дори се връща за малко след като жертвата е паднала първоначално в безсъзнание на земята и продължава словесно да му се противопоставя. След това той продължава с кроса си сякаш нищо не се е случило.

Шокираните очевидци се притекли на помощ на Тимъти Ланг и са се обадили на спешна помощ, но впоследствие мъжът е починал.

Свидетелите на ужасяващата сцена са заявили, че смъртоносният удар е дошъл след размяна на думи между двамата, които най-вероятно са се познавали.

По-късно Уейн Хърн е бил арестуван от полицията като на кадрите може да се види как той не изпитва абсолютно никакво угризение на съвестта или вина и се смее при задържането.

Превод и редакция: БЛИЦ