Гуинет Полтроу успява да направи дори един хранителен магазин да изглежда секси, позирайки за нова фотосесия за сп. Harper's Bazaar. 44-годишната актриса с гордост демонстрира тялото си, което, както се вижда от снимките, е в перфектна форма.
На кадрите тя е облечена в черни бански костюми, носи диамантени бижута и определено впечатлява с визията си.

В интервю за изданието тя говори как покойният й баща Брус Полтроу я е свалил на земята, когато е била във вихъра на кариерата си.Тя спечели "Оскар" за Най-добра актриса за изпълнението й в "Влюбеният Шекспир", като споделя, че по онова време много си е била повярвала.

"Веднъж стоях с баща ми, бях доволна от живота си и всичко, което се случваше, а той изведнъж ми каза: "Знаеш ли, ставаш малко странна... В някаква степен си се превърнала в задник." Бях тотално съкрушена, но се оказа, че това е най-доброто нещо, което ми се е случвало. Това, което ми каза баща ми, беше критика, която ме накара да осъзная, че съм тръгнала в грешната посока. Затова съм му благодарна, че го направи."

Гуинет има две деца от бившия си съпруг Крис Мартин - Епъл, 12, и Моузес, 10. Тя споделя пред изданието, че е предизвикателство да отглеждаш деца, когато си известен.

"Те ще трябва да се предпазват от много предразсъдъци заради това, което са и заради семейството, от което идват. Дъщеря ми е много упорита и смела. Винаги я оставям да води. Всъщност няма нужда да я окуражавам да поема рискове. Тя обича да се предизвиква и да дава най-доброто от себе си, тъй като иска да види колко далеч ще стигне. Много е вдъхновяващо да видиш това в млада жена", каза още актрисата.