Михо се завърна във "Фермата", въпреки, че беше изгонен от риалитити след дуел със Стоян. Първият напуснал шоуто отново влезе в играта по изрично настояване на зрителите. Самият Михо по-рано е изразил желание да се завърне, за да си върне на "клоуна Стоян", който тази седмица е фермерът на стопанството. Другите участници в играта също не скриха, че харесват Михо и се надяват отново да го видят сред тях.
Малко преди Михо отново да прекрачи прага на „Фермата” Стоян се помоли на своята икона за сили, с които да издържи на изпитанието. Той също призна пред останали участници, че настроението му се е изпарило и няма желание за нищо. „ Ако ме беше бил никога нямаше да стъпя тука, да се излагам. Искам дуела да е още днес и някой от нас да си ходи”, разкри Стоян.   
 
„Михо е доста силен играч, а Стоян почна да си вярва, че е единствен и непобедим”, разкри причината за притесненията му Юлия.
 
Въпреки липсата на настроение Стоян каза, че ще посрещне Михо с протегната ръка, но при първия случай ще отиде с него на дуел и „кой от къде е”. „Не ми трябват дразнители”, добави той.
 
След като Михо влезе за втори път във фермата, всички го посрещнаха Михо радостно. Финци даже го целуна по главата. Михо обаче не пропусна веднага да захапе Стоян. Каза му, че става добър кравар, след като го е гледал по телевизията.
 
На останалите участници в шоуто той призна, че всеки ден е страдал далеч от тях, дори „му се е късало сърцето”.

За да покаже добри намерения Стоян реши Михо да спи в неговата къща. Той също си пожела да победи най-достойния.