Мостът в началото на село Константиново, намиращ се до първата спирка е напълно пропаднал. Заради обилните валежи, тази нощ реката е излязла от коритото си и е отнесла моста. момента от него са останали счупени късове, паднали на дъното на дерето. 

"Снощи към 23 и 30ч. мостът вече беше пропаднал и в момента пътят не може да се използва. При абсолютно всеки дъжд нивото на водата се покачва и прелива, но обикновено залива моста. Това става, защото тръбите са стари, запушени, а и дерето не е изчистено от миналите валежи. Тази нощ явно съоръжението не издържа на количеството вода и пропадна", разказват живеещите до моста, цитирани от "Петел".

Според тях до момента Гражданска защита не е идвала на оглед, на място е била единствено кметицата на селото.

Това, което съобщиха официално за случая бе изказването на Купен Пашов, началник-отдел „Дейности по защита на населението“, а именно: Проверки са извършени и в село Константиново след получен сигнал за съборен мост. Установено е, че това не отговаря на истината. В резултат на проливния дъжд снощи водата е излязла извън коритото на дерето, около 1,30 ч. се е оттекла. Четирите моста са проверени и са проходими".

За кои четири моста става въпрос не става ясно, но този определено не е от проходимите. Както се вижда на снимките пропаднал мост има, или по-точно казано, мост вече няма. Дали той ще бъде изграден наново или не, до момента никой не дава точен отговор.