Николета Лозанова отново запали страницата си с поредното предизвикателство. Последователите на водещата на „Папараци“ веднага предположиха, че колажът, който сподели в Инстаграм засяга Алисия и Голямото Коте на Божинов.
Рисунките изобразяват различни периоди от живота на една двойка. На първата е срещата и запознанството. Втората е естествено продължение - влюбените вече са в леглото. Историята следва естествения си ход с предложение за брак и сватба. Логично се появява и детето, а двойката продължава съвместния си семеен живот, пише Хот Арена.

„Едни минаваме през всички тези стъпки, а други се задоволяват само с първите две, до живот и с всеки следващ“, написа в допълнение Николета Лозанова. 

Според феновете й в мрежата няма съмнение, че това е намек за отношенията на Божинов и по-възрастната му сръбска любовница, с която са герои от първите две сцени на колажа. В последните месеци участват само във втора серия. 

Тези с по-развинтена фантазия вкараха и Алисия като героиня в тези епизоди. Макар че певицата има едно дете не може да стигне до следващата стъпка, когато някой ще й  предложи годежен пръстен и брак.