Залата за танци на пилон на Ернестина Шинова се оказа узаконена форма на обир. Цените там са толкова високи, че могат да си ги позволяват, само най-богатите българки у нас, пише "България днес".
От това се оплакаха бивши клиентки на актрисата, които се опарили от високите цени в залата.Както е известно, преди броени седмици Ернестина отвори зала за въздушна аеробика, полденс, пилатес, йога и други модерни начини за отслабване и релакс, но единици могат да си я позволят.

Заради двойно по-високите такси, отколкото на други места, лъскавото място е почти празно.

Актрисата поставила изключително високи такси за 1 час тренировка, заради което само поддържани и много богати  ВИП дами могат да си позволят цените. А сред клиентите й е и фолк певицата Преслава.

Както е известно, изпълнителката е първата чалга звезда, докоснала се до танците на пилон и вече показва завидни умения. Залата за тренировките е сбъдната мечта за Ернестина, а самата тя споделя, че от години мечтае да намери кътче, което да превърне в женско царство, в извор на здраве и красота.

„Създадох го, за да има къде жените да се разтоварват както физически, така и психически”, споделя Шинова.

Недоволните клиентки на залата обаче споделят, че докато цените са толкова високи, мястото най-вероятно ще си остане празно.