Мъжът, който твърди, че е син на бившия американски президент Бил Клинтън, отново изплува в публичното пространство в най-разгорещения етап от предизборната битка в САЩ. Той заявява, че кандидатът за президент на демократите Хилари Клинтън и мъжът й се отнасяли с него като „робовладелци”, съобщава „Дейли Мейл”.
Даний Уилямс настоява двамата Клинтън най-накрая да го приемат като част от тяхното семейство. „Чета история. Това е като във времената, когато робовладелците има дете от една от техните робини и съпругите им ги гонят от плантацията”, заявява той пред сайта InfoWars, известен с конспиративните си теории.
 

„Кой век сме? Това просто не е редно. Като всяко дете, искам да познавам баща си и той да ме познава. Аз съм единственият му син на този свят и той е единственият ми баща. Трябва да бъдем заедно, трябва”, добавя той.
 
Уилямс отдавна твърди, че Клинтън и майка му – чернокожа проститутка от Литъл Рок Арканзас, са се срещали няколко пъти. Двамата правили секс 13 пъти. Всички му опити да направи историята публична са се проваляли.
 

30-годишният Уилямс, който сега е баща на 5 деца, нарича Челси Клинтън своя сестра. През 1995, когато баща ми беше президент на САЩ, щатът Арканзас ни прати на приемни грижи. Живеех в приемни домове. Чувствах се ужасно, защото знаех, че неговото дете – Челси, получава добри грижи, а ние бяхме от къща в къща, гладни”, разказва мъжът. В 11-клас той бил принуден да напусне училище и да работи в магазин за понички, за да помага на братята и сестрите си.
 

„Да знам, че баща ми е президентът, боли. Опитайте се да си представите, че собственият ви баща отказва да ви обича, отказва да признае, че съществувате. Да знам кой е моят баща и че той е толкова близо, но толкова далеч, направи живота ми непоносим”, посочва Уилямс. В друго свое изявление той категорично отрича появата му сега да е свързана с предизборната битка между Хилари Клинтън и Доналд Тръмп.
 
По думите му, хората около него непрекъснато твърдели, че виждат в лицето му чертите на Бил Клинтън.  
 


Той споделя още, че е казал на децата си, че дядо им е бил президент. „Те бяха удивени. Казваха: „Но. Наистина ли?”. Аз им казвам: „Да, той е мой баща и ще се погрижа да се срещнете с него един ден”.
 
Уилямс се обръща към камерата: „Хилари, моля те не отричай, че съществувам. Аз съм твой доведен син. Челси е моя сестра, а Бил е мой баща. Чувствам се зле, когато Хилари нарича черните хора супер-хищници и че трябва да бъдем отново дисциплинирани. Аз съм черен, аз съм истински и съм неин доведен син и заслужавам любовта, която тя е дала на Челси”.

Превод и редакция: БЛИЦ