Веганите са прекрасни хора! Имат най-добрите шеги по собствен адрес, държат да бъдат разпознавани (казват си моментално) и винаги са готови да направят един символичем BDSM протест по главните улици. Няма човешко същество, което трябва да определя менюто на друго (изключение може да прави само мама), но веганите настояват да го променят.
И след като тяхната битка за световно господство със зеленчуци върви с пълна сила, искаме да покажем, че веганството определено вреди на света.  Веганите променят световната икономика. Благодарение на своите хранителни навици, индустриите, които продават месо и дават хляб на толкова служители, много скоро ще трябва да затвори.

Изключение може да направи бизнеса с кренвирши, където липсват месните продукти. Дори и ресторантите започнаха да вадят големите пържоли за една паница с черен ориз и някакви други зеленчуци, които приличат на сбръчкан тестис на 90-годишен пенсионер. Просто не можем да живеем в свят без пържоли! В последно време има много хора, които говорят за личното пространство, нарушаването на същото и оронването на личния престиж. Веганските проповеди трябва да бъдат регистрирани като личен тормоз.

Някои вегани дебнат хората, които си поръчват хот-дог, други имат снимки с убити животни, за да може пържолата да горчи като нищо друго на света. След като вече има ресторанти, в които е забранено пребиването на малки деца, защо няма и ресторанти, които са забранени за вегани. Не можем да гледаме още едно заклано прасе, докато пред нас изстива пържолата.

 Веганите трябва да ни бъдат благодарни за това, че намаляваме животните, които консумират тяхната храна. Един заек по-малко и ще има свежи марули в магазина! Да казваме ли колко фураж се спестява, когато си поръчате бургер с пилешко? Месоядните хора практически правят услуга на веганите, защото и без друго изглеждат слабички.

След веганския протест сме сигурни, че можем спокойно да направим и протест на сръбската скара, пушената наденица, балканския суджук и на филето Елена! Традицията изисква бирата с картофки, червеното вино с луканка и други малки форми на щастие. Комбинацията червено вино - зелена салата е обречена. А и какво да правим с толкова много буркани с пръжки в мазето?

 С прекарването на телефонна линия в радиото, спорът като възможност, беше позволен на слушателите. Сега вече ни остава жената и вегана! Липсата на месни протеини е успяла да изостри агресията им до нивото на затворен надзирател в Северна Корея, чиято последна мотивация е да открие колко клизми могат да се направят, преди да се стигне до фаталния край на затворника. "Аз съм веган" е модерният начин да кажеш " Аз обичам ISIS" - страшно си е! Бойният вик на двете фракции е донесъл достатъчно мъка в живота на останалите. 

Източник: Men.hotnews.bg.