27-годишен мъж беше арестуван за тежки сексуални престъпления спрямо дъщерите си. Той изнасилил собствената си 3-годишна дъщеря, нейната 9-годишна заварена сестра, но далеч на спрял до там, съобщава „Дейли Мейл”.
Бащата от Аделаида, Австралия, беше осъден да лежи в затвора. Освен с децата си, той осъществил сексуален контакт със семейното куче и с кокошките. Въпреки бруталните си престъпления, той може да бъде пуснат на свобода след по-малко от три години.
 
Най-често извергът посягал на доведената си дъщеря в период от две години, когато тя била на възраст от 9 до 11 години. След това направил същото с 3-годишната си дъщеря, осъществил сексуален акт с кокошките и опитал същото и със семейното куче.
 
Извършителят също бил жертва на сексуално насилие, когато бил дете. Тогава той осъществил акт с куче. Според психолози, той имал изкривени представи за живота и започвал да се възбужда при мисълта за собственото си извратено поведение.
 
Насилникът признал престъпленията си в писмо до тогавашната си съпруга, която уведомила полицията. След това признал и пред разследващите и пледирал „виновен” пред две съдебни инстанции по обвинение за продължаваща сексуална експлоатация на дете и няколко случая на посегателства.
 
Ужасената майка посочи в свое изявление, че децата й не са направили нищо лошо. „Моите красиви невинни деца със сигурност с нищо не са заслужили такова ужасно насилие над телата и сърцата им”, заяви тя.
 
Извергът беше осъден на 6 години и 7 месеца затвор. Заради самопризнанията му, обаче, след 3 години и половина той ще има право на помилване.
 
Превод и редакция: БЛИЦ