Шокиращо разкритие направиха властите в Тайланд за „китайската булка”, която се прочу със скандалната си идея как да събере пари за сватбено пътешествие. Освен че това не е никаква булка, оказа се, че изобщо не е жена, съобщава „Дейли Мейл”.
Скандалното видео, в което „булката” позволява на десетки мъже да опипат гърдите й срещу заплащане, обиколи интернет за отрицателно време. Полицията в Тайаланд е разследвала случая и е установила коя е развратната младоженка.
 
Шефът на полицията в Патая обясни, че тя е била проследена до плаващ ресторант в южната част на града. Тя работи там като кабаретна танцьорка под името Мис Бий. Тя, обаче, е „той” – транссексуален артист. Обяснила, че по принцип не прави такива неприлични неща, но във въпросната нощ голяма група китайци я помолили да я опипат и всеки да й плати за това по 20 тайландски бата (0,56 долара). Ще й бъдат повдигнати обвинения за непристойно поведение и вероятно ще плати глоба, равняваща се на около 140 щатски долара.
 
Въпреки разкритията шокиращият клип продължава да обикаля мрежата. Той показва как младоженката позира за снимка и всеки път деколтето на роклята й бива смъквано, за да бъдат опипани гърдите й от десетки разгорещени мъже. Някои от тях дори заравят лицата си в гърдите на транссексуалния артист. 

Превод и редакция: БЛИЦ