Безразсъдни шофьори пратиха в болница две жени и дете само в рамките на 5 минути. Двата инцидента са станали независимо един от друг, на различни места в града, но резултатът е един и същ – пострадалите са в болница, съобщава „Флагман”.
Около 19.35 часа вчера на кръстовището на бургаските улици "Христо Ботев" и "Княз Борис", лек автомобил. "Сеат Толедо", с бургаска регистрация, управляван от 27-годишния Р.Т. от Бургас при извършване на ляв завой, отнема предимството и блъска пресичащите по пешеходна пътека жена и дете – А.П., 44-годишна и Т.Т., 8-годишна, и двете от Бургас. Пострадалите са отведени в УМБАЛ – Бургас. А.П. е прегледана и освободена за домашно лечение, а 8-годишната Т.Т. е настанена за лечение в отделение "Неврохирургия" с диагноза "комоцио", без опасност за живота.
 
Другият инцидент е станал само 5 минути по-рано, около 19.30 ч. на бургаската улица "Захари Стоянов" в района на пешеходната пътека до магазин "Кауфланд" в "Меден Рудник". Лека кола "Нисан Микра", с бургаска регистрация, управляван от 41-годишната М.З. от Бургас отнема предимството и блъска пресичащата по пешеходната пътека жена – К.Н., 28 годишна от Бургас, която е настанена за лечение в отделение "Хирургия" с фрактура на 11-ребро и събрана кръв в гръдния кош, без опасност за живота.