Ултрамилионер топли леглото на моделката и Мис Национален отбор по баскетбол Александра Богданска, след като тя заряза Лудия репортер. Тайнственият мъж от снимката с пръста, която красавицата пусна след скандала с Даниел Петканов, е милионер от Монако на име Макс. Това разказаха приближени до красавицата, която седмици наред бе разпъвана на кръст от псевдопуританите, тъй като се влюбила в по-красив и богат мъж от Даниел, пише "България Днес"
Александра единствено призна, че новата й половинка е заможен мъж от Монако и тя е лудо влюбена в него, но отказа да назове името му или да разкаже за бизнеса му.

Но допълни, че чувствата й няма да я откъснат от следването в УНСС и работата й в страната и тя няма намерение да емигрира въпреки новата любов. Тръпката се казва Макс, а страстта му са бързите и луксозни яхти.

Говори се, че Макс е брокер на мощните лодки, израснал е на Френската ривиера и може да осигури на красивата българка стандарт на живот, в който не тя да го издържа, както се мълви, че е правила с Петканов, а той да изпълнява всяка нейна прищявка.

Според запознати милионерът е брокер на яхти, а една от любимите му се търгува за 700 хиляди евро на седмица, ако се вземе под наем. Работи в престижна компания за продажба и отдаване под наем на лъскавите лодки, но сам той е запален яхтсмен и обожава да плава.

Макс е член на затворена клика от богаташи и яхтсмени, които са запалени по плаването в Монако и се интересуват от всички състезатели, награди и светски събития, свързани със скъпарските лодки. Така за ужас на Лудия репортер новата любов на Александра освен частен самолет има и яхта. Именно на луксозната лодка Александра и Макс пуснаха победоносната снимка от миналата събота, в която и двамата са лапнали пръста на другия и триумфират над злободневните коментари в профила на Даниел Петканов.

Алекс и Макс, чиято снимка пусна от частния самолет на магната ревнивият Петканов, започнали връзката си в Италия на пътешествие до Порто Черво. В края на юли двойката била заедно с други общи приятели на Макс и Александра в Италия, разказаха още близки до новата двойка.