Сериозен спор се разрази в студиото на предаването "Лице в лице" по bTV. Действащи лица бяха Владимир Каролев и Емил Кошлуков. Двамата коментираха темата за предстоящите президентски избори в САЩ.
"САЩ е държавата с най-силна икономика в света. Не може да се твърди, че Русия има възможност да промени изборните резултати в Америка. Руската икономика е 9 пъти по-слаба от тази на САЩ. Тези твърдения са смешни. Все едно да кажем, че България може да повлияе", започна Каролев.

"Предизборната кампания е цирк. Това се дължи основно на Доналд Тръмп. Неговото поведение и послания са доста проблематични. Историята с данъците му също е показателна. Не можеш да претендираш, че си голям бизнесмен и да не си плащаш данъците", отговори Кошлуков.

Веднага след тези думи в студиото се разрази яростен спор между двамата."Не съм на това мнение", отговори Каролев. Това, което прави Тръмп в щатите с данъците, го правят повече от половината фирми в България. На първия дебат той каза нещо, което го разбрахме само ние икономиостите, но май няма смисъл да говоря повече.

Кошлуков не спира да ме прекъсва, обяви Каролев. Тук се намеси водещата Цветанка Ризова, която призова за три минути мълчание, но двамата продължиха да говорят един през друг, като Кошлуков не спираше да обвинява Тръмп за неговите изказвания, а Каролев да се опитва да обясни, че това не е вярно. Цветанка Ризова също се видя в чудо и успя само да каже:

"Кошлуков, ти си уникат. Не познавам друг да е успял да прекъсне толкова пъти Каролев", призна водещата. До финала на разговара двамата не спряха да се прекъсват, като Кошлуков на няколко пъти предложи да се хванат на бас кой ще спечели изборите, но Каролев избягна предложенията.