Поп дебютантката Дарина Йотова положи името си сред тези на другите си колеги в българския музикален шоу „регистър“, но въобще не си е направила труда да се пообразова малко и да вземе пример от доказалите се вече нейни предци. Младата певица като че ли не е запозната с неписаното правило, че за да е наистина със звезден статут, с какъвто тя претендира, че се е сдобила, не бива да си позволява да ходи с едно и също облекло.
Поредното доказателство, че Дара не е на ти с модната „конституция“, е марковото яке, което напоследък тя не сваля, като че ли това е единствената й одежда.
 
Връхната дреха е изработена по поръчка и се вижда, че е елегантна и модерна, но истината е, че не може да си позволи да ходи само с него, ако смята да се задържи в музикалния шоубизнес, пише "Хот Арена". 
      

Все пак кариерата и визията винаги са вървели ръка за ръка навсякъде по света! Модни критици съветват съвсем приятелски Йотова – че, ако пообогати гардероба си, няма да сбърка.
 

        
 
И все пак няма как да не отбележим, че новоизгряващата изпълнителка е отбелязала лек напредък, що се касае до аутфита й. Сега поне има някакъв усет за стил.
   
 
Напомняме ви за нелепата й модна изцепка, за която сигнализира втрещен читател на HotArenа преди няколко месеца. Анонимникът ни беше изпратил фотос на Дара, на който тя беше с кичозно нашарено яке, на което пишеше името й и това на новата й песен „К‘во не чу?“ в стил: „Имената на глупците висят по стените“... А обувките й бяха кошмарно мръсни...