78-годишният ексхибиционист, който стресна майка с дете посред бял ден в боровата горичка на бургаския ж. к. „Меден рудник”, отнесе 300 лв. глоба, съобщава "Флагман". Онанистът изскочи със свалени гащи пред жената и 8-годишния й син, размаха члена си и започна да мастурбира.
Бруталната сцена се разиграла в 11 часа преди обед в неделя. Майката ходила на покупки до близкия магазин с детето и съпруга си си. На прибиране ги изненадал извратеният старец.

Навлизайки в горичката, жената видяла дядото, който бил със смъкнати панталони. Първоначално помислила, че той уринира, но след като се обърнал, видяла, че той е изкарал половия си член и мастурбира. Шокираната жена закрила лицето на детето, за да не може да види какво се случва, започнала да вика и му казала да отиде да извика баща си, който се бил отдалечил.

Въпреки че старецът видял жената и детето, продължил да мастурбира. След това дошъл съпругът, който подгонил извратения дядо.

В показанията си пред съда майката посочва, че е чувала, че възрастен мъж с описанието на нарушителя редовно мастурбирал на публични места, като заглеждал млади жени. Тя е категорична, че се е уплашила и силно се е възмутила от държанието на 78-годишния мъж, тъй като тези негови действия станали достояние на малолетния и син.

Обясненията на нарушителя, че всъщност е уринирал, съдът намира за защитна версия.
Като прецени степента на обществена опасност на деянието, съдът намира, че за поправяне на нарушителя и за постигане на целите на административното наказание на същия следва да бъде наложено наказание „глоба”.

Въпреки голямото възмущение, което е предизвикал нарушителят, същият е пенсионер на 78 години, поради което наказанието глоба в размер на 300 лева в най голяма степен ще допринесе за неговото превъзпитание.

Съдът прецени глобата според доходите и отчете факта, че непристойните действия са осъществени на публично място, станали са достояние на малолетно лице и са насочени към открито неуважение към установения в страната правов ред.