Младото момиче, което беше публично залято с бяла боя от бившия си приятел през 2014 г., е напуснало страната ни. Нона Славова (23 г.) е заживяла във Франция, след като преживя ужасяващия инцидент преди две години.
Девойката с гордост показва снимки от новия си начин на живот, който се изявява в непрестанно пътуване. Славова обикаляла различни точки на Франция, като обича триповете и до близката Италия, пише "България днес". 

Не е ясно с какво точно се занимава момичето и как си осигурява прехраната. След като беше залята с боя и клипчето от агресията се появи в социалните мрежи, Нона решила да заживее в уединение. След продължително лечение тя взела решението да напусне страната и да избяга далеч от всички спомени и бивши приятели.

Публичното унижение разтърси страната ни през лятото на 2014 г., а младото момиче едва не ослепя след атаката.

"Обади се бившият ми приятел да се видим. Бях изумена като цяло, защото отношенията ни бяха приключили, и то с ексцесии, скандали, побоища и пр.", разказа още тогава Нона. След като се срещат с Петър Бакалски, двамата сядат на пейка, за да поговорят. Разговорът е приятелски, за да подлъже жертвата. Минути след това пристигат приятелите на Петър - Жоро-Зомбито и Георги Туджаров-Жабата. Единият излива кофа с боя върху главата на Нона, а другият снима гаврата с телефон. "В момента на случващото се Петър се изправи, както седеше кротко до мен, и почна да ме маже по лицето с ръка", допълни пострадалото момиче.

Впоследствие Петър призна, че не съжалява за постъпката си, тъй като Нона му изневерявала с няколко момчета наведнъж и търпението му се изчерпало.

В новия си живот Нона има снимки с други момчета, но не е ясно дали е по-близка с тях, или са просто приятели, които й помагат да забрави ужасяващия инцидент, който причини три пъти обелване на кожата по цялото й тяло, както и появата на редица алергии.