Не съм спала с Александър Атанасов, не съм била интимна с него, не съм имала връзка с него. Той е агресивен и ни заплашва. Това били първите думи пред ченгетата на Мис България`99 Елена Ангелова след екшъна в дома ѝ в столичния кв. „Драгалевци”, разказаха разследващи, цитирани от „Телеграф”. Както БЛИЦ писа в събота малко преди полунощ бившият чиновник от фонд „Земеделие” Александър и двама негови приятели нахлуха в двора на красавицата и мъжа ѝ Николай Нейчев, за да се разправят с тях.
В разгара на скандала се стигна до стрелба, а след това всички бяха отведени в ареста на 6-то РПУ за изясняване на ситуацията.

Когато Александър и приятелите му отишли в двора на Елена Ангелова, се засекли първо с двама другари на Николай. Избухнал спор между тях, който се пренесъл в имота. През това време Ангелова и Нейчев чули виковете и излезли на двора, докато децата им били в къщата, разказаха криминалисти. През цялото време Александър крещял, че има връзка с хубавата Елена и е влюбен в нея, а тя отричала. Градусът на напрежението се вдигнал рязко и шестимата мъже се сбили. 

В мелето Николай извадил револвер, а двамата му приятели пистолети и започнали да стрелят във въздуха и по колите на нападателите. Докато бяга, бившият чиновник от фонд „Земеделие” си одрал жестоко крака на оградата и оставил кървави следи.
Пристигналите на мястото ченгета откарали всички в районното, като се изяснило, че няма ранени. За сметка на това обаче колите на Александър и познатите му били надупчени на 5 места, показал огледът. Били открити и 5 гилзи.

„Оръжията на Нейчев и двамата му приятели са законно притежавани”, обясниха от СДВР. В хода на разследването се изяснило още, че Александър има епикриза, в която е описано, че страда от симптоми на шизофрения, издадоха криминалисти. От центъра за психично здраве го прегледали в неделя и казали, че не се налага да бъде вкаран в лудница.

„Просто мъжът е болезнено влюбен, иска миската, казва, че имат връзка, а тя отрича категорично”, коментираха униформени. Никоя от двете страни нямала претенции към другата, но въпреки това случаят е докладван в прокуратурата.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!