Чичото на премазаната на зебра 39-годишна Радослава Малякова ще погребе тялото на племенничката си. Роднината на починалата се е отзовал още след трагичния инцидент и е поел грижата за всичко и когато експертизата е готова, ще вземе тялото на момичето и то няма да бъде погребано в общинско гробище. Това обясниха от Bulgaria ON AIR, където Ради е работила в техническия отдел.
Целият екип на телевизията е в течение на случая и са готови да помагат с каквото могат.  От там добавиха също, че това, което се знае от полицията, е, че тялото на Ради очаква съдебно-медицинска експертиза и именно затова не е прогребано все още.
Сега тялото на Радослава Малякова е преместено от моргата на Университетската болница „Света Анна” в София, където в продължение на два месеца лекарите се бориха за живота й, съобщиха от лечебното заведение. Заедно с личната й карта то е предадено на Съдебна медицина, пише "Монитор". 

Междувременно социалните работници в болница „Света Анна” са успели да открият роднина на загиналата самотна 39-годишна жена.
Очаква се в следващите дни съдебните медици и прокуратурата да излязат със становище и решение за предаване на тялото на роднината, каквато е процедурата в такива случаи.

В събота стана ясно, че след продължително лечение в болница преди дни почина Радослава Малякова, колега от техническата дирекция на Bulgaria ON AIR. Радослава беше блъсната от автомобил на пешеходна пътека в края на лятото. За широката публика тя беше позната като момиченцето, което през 1984 г. изпя песничката „Дъга“ на композитора Виктор Чучков. Тогава 6-7-годишната Радослава, с руси опашки и закачлива усмивка, се явява на международния конкурс за детска песен „Златната монета“ в Болоня, Италия. Изпяват песента заедно с Борислав Чучков и печелят специалната награда на журито за най-добра чуждестранна песен.

Нейна колежка сподели, че Ради е била много затворено и мълчаливо момиче. Колегите й дори не знаели, че като малка е изпяла песента „Дъга“, и научили затова от медийна публикация.