Западните медии не спират да разпространяват версии за развода между Брад Пит и Анджелина Джоли. Според последната мълва, появила се в Hollywood Life, причина за раздялата между двамата е станал женен арабски милиардер, с който актрисата имала връзка от шест месеца.
Симпатията между двамата се превърнала в бурна любов, а след това се наложило Анджи да признае пред съпруга си, че повече не може да бъде с него, пише kp.ru.
 
Според изданието, холивудската звезда се запознала с 50-годишния бизнесмен, чието име не се споменава, на благотворителен прием в Близкия изток. Джоли непрекъснато посещава подобни мероприятия в качеството си на посланик на ООН. Новият мъж в живота й е завършил в Оксфорд.

Hollywood Life твърди, че Джоли повече не можела да крие чувствата си към бизнесмена и признала пред Пит, че повече не го обича. Актьорът побеснял и вдигнал голям скандал, който станал и причина за развода им.

Следва да се отбележи, че в началото на бракоразводното дело представител на Джоли заяви, че в раздялата им е замесена „трета страна”. Въпреки това версията на Hollywood Life звучи доста неправдоподобно, тъй като в последно време на всички официални приеми актрисата изглежда по-скоро нещастна, отколкото влюбена.