Заедно с кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев сме с вас в Костенец и искаме вашата подкрепа, защото вие сте нашите работодатели. Това заяви по време на среща с жителите на град Костенец председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. По думите му е лесно да се прави кампания от студиата на радиото и телевизията.
„Ние сме при хората, защото знаем какви са проблемите им и винаги търсим решение за тях. Вие знаете, че можете да разчитате на нас винаги, не само по време на предизборна кампания“, коментира Цветанов.

„На последните местни избори в Костенец не ни стигна малко, за да спечелим и видяхте къде изостана Костенец и къде стигна Долна баня. Оставихме Костенец на тези, които не могат да работят, но умеят да манипулират. Затова в Долна баня започнаха стадиона след Костенец, но приключиха преди Костенец. Промяната в Костенец може да започне с президентските избори с убедителна подкрепа за Цецка Цачева и Пламен Манушев“, каза Цветан Цветанов пред жителите на града.



Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ заяви, че Цецка Цачева винаги е успявала с много такт и разбирателство да въдворява ред в парламента, като винаги се е осланяла на диалога. Цветанов подчерта още, че вицеадмирал Пламен Манушев е висш военен, отдал 40 години от живота си на армията.



По думите му, Манушев е бил заместник-областен управител на Варна и депутат от ГЕРБ от гражданската квота и този опит го е научил как се отстояват позиции. „Затова на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината подкрепете Цецка Цачева и Пламен Манушев, за да станат президент и вицепрезидент на България още на първи тур“, призова хората зам.-председателят на ГЕРБ.