Моя лична кауза ще бъде обединението на българската нация. Отмина времето на разделителните линии от прехода. Ето защо ще работя за диалог между институциите, политически баланс и спокойствие в държавата. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жителите на община Ихтиман.
„Нашата силна основа, която допълва качествата, които притежаваме с вицеадмирал Пламен Манушев, е промяната, която ГЕРБ донесе за всички български граждани – обновените градове и села, инфраструктурните проекти, насърчаването на институциите и подпомагането на бизнеса“, каза Цачева. Тя подчерта, че когато институциите работят в синхрон могат заедно да решават проблемите на гражданите. „Ще работя за единството, за защитата на интересите на гражданите, за пълно гарантиране на стабилността в страната. Защото виждате, че когато правителството на премиера Борисов работи за всички общини по еднакъв начин всички региони се развиват. Правомощията на президента ще ми дадат достатъчно възможности да бъда балансьор и да гарантирам спазването на законите в страната“, подчерта още Цачева.



Кандидатът на ГЕРБ за президент призова жителите н Ихтиман да бъдат активни по време на предизборната кампания. „Разговаряйте с колкото може повече близки, съседи, познати, колеги и разказвайте за резултатите от работата на ГЕРБ и на правителството на Бойко Борисов.



Уверете максимален брой  хора, че само заедно можем да гарантираме защитата на интересите на гражданите, както държавата гарантира сигурността на границите -  не само на България, но и на целия Европейски съюз. Работете само с добро, без лоши думи, доброто се вижда и връща“, обърна се Цачева към хората.



Кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев заяви категоричната си убеденост, че Цецка Цачева ще бъде следващият президент на  България. „Тя е истинска жена, българска майка, г-жа Цачева може да обедини българите“, каза Манушев. Кандидатът за вицепрезидент подчерта, че Цецка Цачева има най-големите шансове да бъде следващия български президент, защото е най-подготвена, познава добре институциите и има дългогодишен юридически опит. „След два мандата председател на Народното събрание, най-логичното развитие е г-жа Цачева да стане първата жена президент на България, защото притежава всички необходими качества да обединява нацията“, подчерта Пламен Манушев.