Сензационен обрат претърпяха слуховете за интимната афера между фолк дивата Галена и нейния млад любовник, който я заразял бременна. По-рано се говореше, че младокът на име Борислав Иванов - мениджър в столичен чалга клуб, е сложил край на любовната афера с певицата, след като научил, че е бременна. Той сменил чалгаджийката със супер секси и младо гадже. Борислав, категорично е показал на певицата, че тя вече не е фактор и в живота му има нова жена.
Нов сигнал на човек, запознат със случая, обаче хвърля друга светлина върху секс аферата на певицата с младия жребец, пише "Хот Арена".

Ето го и него без редакторска намеса:

„След като любовника на Галена, бе засечен с ново младо гадже, реших да проверя какво се случва и дали наистина той я е зарязал заради друга и коя е тя. Оказва се, че Галена е била шута на Иванов след постоянните циркове, които разигравал зад гърба й я представял за своя изгора. Освен това въпросното младо момиче, което уж бил забил изобщо не е негово гадже. Момичето се казва Радостина Калоянова, която каза, че е влюбена във футболист, който е на нейна възраст и няма нищо общо с Борислав и неговите измислени фантазии, както се опитваше да изкара нещата и колко били влюбени. Галена от своя страна му заби жесток шамар с новата си снимка на която е с Галин. Тя допълни и с това че Борислав търси слава с нейното име и като това прикючило той пуснал слуха за новата си връзка, която никак не му се получи", пише запознатото лице.