Мъжете в Благоевград не достигат и това е факт, който изкриви тотално представителките на нежния пол в областния център. Потресаващата тенденция се задълбочаваше с годините и вече достигна своя пик. Момичета започнаха да се "влюбват" в себеподобни, да се мляскат безсрамно в нощните клубове на областния център. Възбудени девойки се опипват по интимните части като мъже в дискотеките, пише struma.com.

В събота вечерта две девойки се награбиха като любовници на първа среща, без да се смущават от любопитните погледи, насочени към тях. Страстна целувка в устите и замаяни от щастие погледи, видя очевидец в клуба.

В друга част на заведението, знойна мадама пък започна публично да докосва партньорката си по танци по интимните части. Докато това се случва, около разпищолилите се момичета нежно танцуват плахи момчета, загубили хищническия си нрав за лов на момичета.
 

Напоследък по нощните заведения все по-често се виждат еднополови компании, групи мъже купонясват самостоятелно, същото правят и момичетата. Във времето от 21 до 23 часа в заведенията са хранене почти няма хора, питейните заведения пък заприличаха на барове в Сатовча например, където мъжкари са излезли да изпият по една ракия, а жените им ги чакат в къщи. Такава бе гледката в съботната вече, пусто по улиците и страшно притеснително отсъствие на млади хора.

Явно студентите отъняха сериозно и предпочитат цяла седмица да се събират по квартири, а в уикенда със спестените средства да отидат на дискотека, където след няколко питиета се разпищолват отчайващо.